Tuesday, July 7, 2009

Tautan Kasih Siswa, SMS Tuanku Jaafar, ASSET-Tivator...

alhamdulillah...jika dengan name smart group org takut, tampaknya nama ASSET-Tivator, tak menjadi masalah untuk alumni masuk ke sekolah kembali. Program selama dua malam tiga hari ini, nampaknya berjaya menjadi titik permulaan untuk ASSET masuk kembali ke sekolah tercinta...

program pertama kumpulan ini, iaitu, Tautan Kasih Siswa bersama dgn adik-adik tingkatan tiga, insyaallah, akan menjadi satu program tahunan bagi kami. insyaallah, akan ade blog ASSET-Tivator nnt...aku nk ucapkan thnx a lot for those who were wif me for these three days...barakallah...hopefully, we r sincere wif our job n insyaallah, it would give a big impact to our brothers n sisters there...

for those who are interested to join our group, insyaallah, one day we'll create a blog for diz group n u can check out our activities there...

4 comments:

Miss D Hearty said...

Alhamdulillah, Tahniah juga untuk usaha istiqomah ini...Ana sentiasa doakan dari jauh...maaf nak involve direct mgkin sudah tida mampu...kita cuba istiqomah berjuang di jalan masing2...yg penting sentiasa takut drpd futur dlm perjuangan kan?

super duper senior mu..

amzchemie mujahid said...

insyaallah akak..jgn risau...mungkin ari tu tak mampu datang...insyaallah,masa depan akan turut serta...bawa je, batalion askar akak tu...at least bleh ana men ngan diorang...(tetiba rindu kat anak2, kak yong dina, khairina n mirza uzayr)...

DaddyT4 said...

elo dik hamzah, nak tanya skit; u ni batch tahun bila?

Hamzah Bin Nawawi said...

batch spm 2006