Tuesday, October 6, 2009

BetOLL kE aPe YanG kITa seLALu pOSt kaT friendster atau ape2 je la....



erm, aku bukakla friendster kawan2 aku yang ade dalam list aku...selalunya aku suka baca bhgn who i want to meet....best baca, sebab kita leh tau pemilik friendster tu adalah orang yang camne (itupun kalau die jujur le tulis kat ctu)

kebnyakan orang selalu akan tulis, rindunya bertemu dengan pencipta Yang Agung, cinta yang hakiki....alhamdulillah, bagusnya ramai orang yang ingin bertemu dgn pemilik cinta yang Agung, Allah Ya Rabbi...but, d one dat i wanna mention here, for us to think about it is, they say they wanna get mahabbatullah (Allah's Love), but they were not really meant it...why???just wanna share wif u guys one profile...



cuba baca kat bhgn who i want to meet...salah satunya, "n AkU pInGiN bAnGaT kEtEMu SaMa PeNcIpTaKu....."
tp dalam mase yang sama, masih lagi berkapel, sedang semua tau bahawa kapel itu haram...kalau x tau, bagi tau aku...nnt aku bagi tau kat korang...
mane aku tau die berkapel, senang je....check la kat friendster die, ade tulis gak kat bhgn tu, "My pRiNcE cHaRmInG..."

pastu kat bhgn comment ade plak cakap, "love u 2 honey....love u much....!!!"

adesss,,,di mana letaknya kebenaran kata2 kita ni??? adakah benar cinta kita utk Allah, atau ??? bak kata Nabil, "haa, lu pikirlah sendiri...semekom (assalamualaikum)"

kayla, renung2kan sahabat2 semua...

2 comments:

amzchemie mujahid said...

oppsss...ni cuma cth je ek....xtau la friendster sape yang aku tibai ni...sekadar utk jadikan pengajaran utk kita semua je... kredit utk tuan empunya friendster...hehehe...

Ku mencari-cari ketenangan abadi,
dan jua cinta yang suci,
mengharapkan ampun-Mu dan jua rahmat-Mu,
yang tak ternilai harganya,
Ya Allah....

beliamuda said...

hmm.. :fikir: