Tuesday, September 22, 2009

dUiT RaYA...DaPAt LagI KE???



Salam Aidilfitri...wakakaka...bestnya raya...tapi bila dah besar ni, tak same macam dulu...hahaha...macam post saya di atas, tahun ni, pergi raye rumah sedara mara...kalau dulu, bila g raye mesti dapat duit raya kat tiap2 rumah yang diziarahi...tapi sekarang, banyak tu je yang dapat...hehehe...alhamdulillah, ok lah tu....erm, gambar family on the way sampai, nnt tengok la...hehehe...

9 comments:

asna ashraff said...

salam~

hoho dah cantik blog skang... bagus :)

pandai ko berlayout baru kaan...aku pon guna ape yang ade saje

eh ko dah tue pon dapat 3rm, ok laah tu. ko ingtlah ko dah tak comel lagi. duet raye tok budak2 comel je...dodo mungkin dapat lagi lah kot :))

lala aku nak wish selamat hari raya n maaf zahir batin. halal kan makan minum aku k.

raya tahun ni busy laah...lagipon tgh2 sem so afta raya ni nak final terus almaka mood nak beraya tuh tak lah menjulang-julang like b4.

haha aku tak g raya mana2 umah cikgu pon, maybe cuti nnt laah.. tak raya pon bole dtg kaaan?

beliamuda said...

haha.. dapat lagi ek duit raya.. :P

amzchemie mujahid said...

hahaha...betul gak tu...asna, bereh je..all da best final...nipi, still dapat lagi beb...hehehe.,..jgn jeles...

Amin Baek said...

aku dpat rm80 woo..
nmpk sgt aku masih comel spt dahulu
haha

amzchemie mujahid said...

hahaha...amin, aku masih lagi mengekalkan kecomelan aku...tetiba semalam, pagi dapat RM 20, ptg tu dapat lak RM 50 dr mak cik n pengetua aku..wawawaw...terbukti kecomelanku....

Al-Farashah said...

Ohho kene jadi comel ke kalo nk dapat duit raye?? ;)

aPplurVp said...

comel??????? knp sume org cuba promote kecomelan masing2 nie??? huhu.. sy dpt bnyk duit raya taon nie (hundred somtin)... OMG, am i trying to promote mine too????????

amzchemie mujahid said...

kena la promote kecomelan kita semua...ala, aizuki...duit raya dari family takyah kira la...ni dari rumah2 yang kita ziarahi...

kak ina, kecomelan itu akan menarik hati orang utk memberi kita duit raya.... :P

zulgmie said...

hamzah, hamzah.....saje lawat blog,, rajin guh nulih