Friday, January 29, 2010

Blog Bersawang, APe kejAdaHNya meMpuNYai BloG???

salam 2010 kawan2 semua...hahah...baru nk update semula blog aku ni...hahhaa...diz would be d first n d last post for diz sem??? ( dak2 chemi, ingat lagi tak ayat yang ala2 serupa dgn yg ni? )...

sekadar nk cerita pengalamn mase first class ari tu, kelas Process Plant Design, singkatannya, PPD....boleh lak aku n budak2 ni gelak secara tetiba... selepas tu dengan muka relaxnya, lecturer kitorang yang macho (gambar seperti di bawah )


Doktor Mohanad El-Harbawi

berkata pada aku, " You are getting fatter .." abis terburai gelak Cpot sedut, Apih Micro n paling siyot Mayat hidup....aduii....kenapa aku jadi mangsa, sedangkan Syahwal, ABu Jai dan Niejey masih lagi berada di situ???hehehe..lesson of the day, jangan gelak masa kelas doktor mohanad...tapi die ni baik orangnya,sekadar suka bergurau je dgn anak2 murid..hehehe...

kayla, nk g men bola...nk pastikan by the end of diz sem, doktor mohanad akan cakap, "You are getting thinner.." amin....

7 comments:

nifi a.k.a beliamuda said...

serius la dr mohanad memang buat lawak la plak dalam kelas dia. kurang2 tak de la ngantuk sangat. lawak lebih kurang, cme dia tambah sikit dengan aksi lawak yg lain. :D

amzchemie mujahid said...

hahaha..die sudah bijak membca taktik budak2 ni...

asna ashraff said...

salam hamzah, kau dah gemok ke ???

aku rasa kau tak gemok cuma die nak warn kau supaya kau lebih beri perhatian tuk kurus :D

hey hati senang tu yang penting kaan, gemok ke kurus ke kerempeng ke letak tp :D

kau 31 ni kat utp kah??? c.rosmah buat aqiqah (betul ke ni?) anak die

Hazwan Arif said...

u r getting cuter hamzah..wakaka

amzchemie mujahid said...

owh, yeke???adess..aku ade program la ari tu...huhuhu...comel x anak ckg rosmah???

asna ashraff said...

comel

anak die perempuan, baik macam mak die :D

nama die aishah

kau bila nak jumpa FH? aku dah lama tak contact die... aku dgr die dah tuka lg kereta baru, honda!

amzchemie mujahid said...

yeke???erm, aku bnyk kali kol die tp die tak angkat..majuk kot sebab lama tak g singgah umah die